keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Salainen Jouluystävä paljastuu!

Tänään sain viimeisen paketin Salaiselta Jouluystävältäni!
Viimeisessä paketissa aina lahjan saajalle paljastetaan että kukas tonttu sitä kaiken takana onkaan häärinyt :)
Oma tonttuni on Lilja, hänellä ei omaa blogia olekkaan joten en pääse sinne ylistyskiitoksia kirjoittelemaan. Toivonkin että hän kurkkaa tänne jotta lämpimät jouluhalaukset kiitoksineen tulevat perille :)

Viimeisestä paketista paljastuikin ihana herkkuyllätys!

Manteleita ja erilaisia mausteita! Ihanan sinisen kortin kääntöpuolella oli ohje maustettuihin manteleihin, näitä meillä maistellaan jouluna!
Lisäksi paketista paljastui keraaminen kynttilänpesä ja siihen passaava kynttiläkin, ihanat!

Punainen käärö oli pitkä kirje salaiselta ystävältäni, liekö flunssan kourissa sitten herkistyin lähes kyyneliin asti lukiessani terveisiä :)

Viime paketista paljastunut joulukalenteri on myöskin saanut paljon ihailua osakseen vierailta!

Itsellä vähän joulumieli on hakusessa. Väitän että nuo kelit ovat iso syy siihen, nytkin nurmikko vihertää ja huomiseksi taas on luvattu vesisadetta :/
Plus että meille ei tule kuusta tänä vuonna ollenkaan. Lähdemme nyt viikonloppuna kylpyläreissulle ja Joulu kun sukuloidaan niin ei sitä enää tänne kannata yksinään tuoda tönöttämään. Olisi pitänyt hakea se puu tänne jo puolessa kuussa mutta kun en oikein ole peräkärrytaitoinen niin sitten se homma vain jäi..

Olen miettinyt myös kestokuusta, sen voisi pystyttää heti kun siltä tuntuu eikä se varistele. Mutta... siinä ei ole sitä kuusen tuoksua. Onko siinä sitten se kuusen tuntu?

Ja jos ei tässä vielä kerrakseen, niin sainpahan vielä kamalan flunssan hankittua itselleni :/
Huomenna haen torilta tyrnimehua ja siitä nappaan kunnon siivun kitaani, luulisi lähtevän kaikki pöpöt!

Blogissakin on ollut kovin hiljaista nyt, pahoittelen kovasti tätä. Tänä vuonna vaan kun ei ole valokuvia ajatellen valoisaa aikaa kuin viikonloppuisin (työt kun ovat minulla 9-17 eli pimeää mennen tullen), meidän kamera on niin kökkö ettei sillä tahdo kunnollisia kuvia saada hämärässä. Ehkä ensi vuonna starttaan uusin rahkein ja levein lahkein, katsotaan mitä saadaan aikaseksi :D

Kiitos tästä vuodesta ja makoisaa Joulua kaikille lukijoille!

2 kommenttia: