maanantai 18. marraskuuta 2013

Saattaa sisältää pientä puuhastelua

Tänään kävin noutamassa pakettiautomaatista toisen paketin Salaiselta Jouluystävältäni.
Hihitytti kaupan aulassa kun paketin päällä luki "Saattaa sisältää pientä puuhastelua".
En meinannut housuissani pysyä kotimatkalla, olisin jo heti halunnut paketin aukaista! :DKääröstä paljastuikin jouluisella paperilla päällystetty laatikko (menee muuten uusiokäyttöön!) jonka sisältö löi aivan ällikällä!
Salainen Jouluystäväni on kyllä huolella lukenut blogiani (jota olen nyt hävyttömän vähän päivittänyt) sillä yllätys osui ihan nappiin!Laatikosta paljastui 24 pientä vihreää pussukkaa, pieniä pyykkipoikia, narunpätkä ja numerokuvioita. Näistä tykötarpeista sain sakentaa itselleni joulukalenterin! Kaksi pussia oli jo valmiiksi numeroitu, 7 ja 24. Hmm... ;)Ripustin kalenterin heti kirjahyllykköön!

Mukana tuli myös kaksi ihanaa piparkakkumuottia, kisu ja kala. Lempparieläimeni :D En olekkaan vielä pipareita tehnyt, normaalistihan pipari- ja torttutaikinaa on läpi vuoden pakastimessa mutta viime kesänä Saksan matkan aikana sattuneen pakastimen sulamisepisodin jälkeen pakkanen on ammottanut tyhjyyttään. Mustikoiden ja mansikoiden kaveriksi pitää siis pikimmiten hakea hätävarataikinat :)

Paketissa oli myös mustikkateetä jota heti piti päästä maistamaan, nam! Tässä mustikka maistuu oikealle mustikalle eikä millekkään keinotekoiselle aromille..

Kiitoskiitos Salainen Jouluystäväni, paketti oli mainio!

5 kommenttia:

 1. Oijoi kuulostaa tosi ihanalta!! Olen melkein kade! ;)
  Taidanpa lähteä maistelemaan mustikkateetä teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa <3
  Ja muuten hyviä kirjoja sulla tuossa hyllyssä, Narnia on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos ei enää niin salaiselle jouluystävälle! Sain tänään kolmannen lähettämäsi paketin ja sisältö oli taas tosi mieluisa. Tässä istun pipo päässä ja olohuoneen korttinarussa on koristeena ihanat kukkavalot:)
  Hyvää Joulua Sinulle!

  VastaaPoista