maanantai 21. lokakuuta 2013

Salaisen Jouluystävän eka paketti!

Hihii Salaisen Jouluystäväni ensimmäinen paketti tuli viime perjantaina!
Olin juuri töistä lähdössä kun puhelimeen tuli viesti saapuneesta paketista, kurvasin välittömästi kotimatkalla olevalle pakettiautomaatille!

Pakettiautomaattihan on siitäkin kätsy että siellä ei virkailijat katso vinoon kun hakee kivaan joulupaperiin käärittyjä paketteja lokakuussa ;)


Ihanasta kassista paljastuikin kätevän emännän perustuotteita; suklaata ja siivousvärkkejä!
Tiskirätti meni jo käyttöön, suklaakin melkein ;)
Mikrokuituliinoja vielä vähän panttaan että joku nykyisistä räteistä siirtyy ehtoopuolelle niin nappaan sitten näistä käyttöön. Mikroliinojahan vallan käytän siivoukseen, ne on siivousfriikin paras ystävä!

Kiitos Salainen Jouluystäväni, oli kyllä todella osuva yllätys :D

PS. Jos vielä ihmettelet mikä ihmeen hömpötys tämä Salainen Jouluystävä on, niin kurkkaappa tänne! ;)

10 kommenttia:

 1. Oijoi ihania ylläreitä!!! Ja mä olin siis näemmä tänäkin vuonna myöhässä kun nyt vasta aloin hakea missäs voisi ilmoittautua salaiseksi jouluystäväksi.. :( Ehkä vuoden päästä... Muistutaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää Maija liittyä lukijaksi tonne niin ens kerralla saat tietoa heti kun ilmoittautuminen alkaa :)

   Poista
  2. Aivan juu! :D Se vois ehkä auttaa! :D

   Poista
 2. Heh, enpä ihmettele, kun itsekkin just samasta aiheesta tänään kirjoitin. :)

  VastaaPoista
 3. En oo pitkään aikaan eksynyt blogiisi, johtunees iitä että Outin elämästä blogi kärsi hieman hiljaiseloa ja sieltä on ollut linkki sun blogiisi. Täytynee siirtää tuonne toisenkin blogini sivupalkkiin vaikka onkin kyllä aktivoitunut taas tuo Outin elämästä -blogikin. Tää on niiiiin kiva blogi! :) Hetki sitten en oikeestaan kestänytkään kuulla "jouluvouhotusta" vaikka jouluihminen olenkin, mutta kun se toi vaan mielen että jouluna pitäis asua jo uudessa kodissa, nyt on kuitenkin stressi hieman jo helpannut ja kestän jo jouluvouhuotuksenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ode :) Mulla ei ole kauheasti joulumieli vielä ollut päällänsä kun pää sauhuten olen myyjäisiin tehny tavaraa... Mutta oon jo suunnitellu joulukalenteria blogiin tällekkin vuodelle :)

   Poista
 4. Hei, tässä olisi sinulle haaste blogissani hansile.vuodatus.net

  VastaaPoista
 5. Mä oon saanut mun serkulta monta kertaa noita tiskirättejä joululahjaksi, ainakin 2 tai 3 kertaa. Yhden kuvakin mulla on omassa blogissa, kun siinä on joulupuuron ohje :).

  joulu1nen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiskälleni olen joskus antanut sellaisen jossa lukee "Rättiväsynyt" :D

   Poista