sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuoden surullisin päivä

Huomenna on vuoden surullisin päivä.
Se on se päivä, jona kuusi riisutaan juhlapuvustaan ja kannetaan ulos.
Koristeet pakataan laatikkoon odottamaan ensi vuotta, samalla kerään muutkin joulukoristeet pois. Tähtivalon taidan vielä jättää ikkunaan silti, jokin "kausivalo" pitää kuitenkin olla :)

Uusi työ alkoi vuoden alussa, aika jänskäähän se on :)
Yksi huikeimmista puolista tässä uudessa työssä on se, että sitä tehdään vain arkisin :D Tähän mennessä työajat ovat olleet vaihtelevia mutta tästä eteenpäin viikonloput ovat vapaita!
Ensimmäisen viikonloppuni kunniaksi surautin ompelukoneella lempipeliini hieman apuja.
(yöks kun kännykän kameralla tulee rakeisia kuvia :/ )

Carcassonnen lisäosien myötä peliin kertyy kaikenmoista tavaraa, normaalisti näitä pidetään minigrip-pusseissa mutta ne eivät minun käsittelyssäni ainakaan kovin kauaa kestä.. Joten tekasin Carcassonnen oman laattapussin lisäksi muutaman muun pussukan. Nyt on kätevästi ukot (eli meeplet ja muut) ja jokipalat kätevästi järjestyksessä. Sälä-pussiin pistin sitten kaikki sellaiset joita on muutama, yksi pussi pitää kuitenkin vielä tehdä Kreivi ja kuningas-lisäosan aloituspaloille..

Jos et Carcassonnea ole vielä koskaan pelannut, voin sitä lämpimästi suositella. Täältä voit lukaista pelistä lisää. Itse olen aivan hurahtanut siihen, jopa siinä määrin että pidän pelaamisesta itsestään niin kovasti että minulle on ihan sama kuka saa eniten pisteitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti