lauantai 8. joulukuuta 2012

8. Joulukuuta

Joulustin verhojani, viime vuotiset jouluverhot ei hotsittanu enää niin uudistin sitten niitä perusvalkoisiani vähäsen..

Eli tuumasta toimeen;


Tarvittavat löydät työpöydän laatikoista
Paperia
Sakset
Teippiä (itse käytän valokuvateippiä, kaikkeen [se on mun uus jesari])
Ompeluneula ja lankaa

Tähän tähteen tarvitset kuusi osaa, kaikki samanlaisia

Jos teet tähden A4 kokoisista arkeista, tarvitset jotain tukevampaa kuin tulostuspaperia. Viime vuonna meillä tähti lörähti rumasti jo hyvissä ajoin ennen Joulua... Mutta varsin oivallinen koko saadaan kun A4 taitetaan haitariksi kolmeen osaan! Näistä kolmesta liuskasta tulee kaikkiaan kuusi neliötä, näin ikään.

Neliönhän saat helposti taittamalla paperin kulman reunan kanssa tasan ja leikkaamalla yli jäävän osan. Näin sinulla on kolmioksi taitettu näpsäkkä neliö :)

Ja sitten hommiin!


Taita neliö kolmioksi ja leikkaa katkoviivojen osoittamista kohdista. Muista jättää keskelle leikkaamaton kohta! Viillot voit huoletta leikata vapaalla kädellä, niin minä teen aina. Näitä on siksi kiva tehdä kun ei ole niin pilkun tarkkaa hommaa :)

Sitten avaat neliön ja lähdet kokoamaan osaa siten että joka toinen puoli kääntyy edeltävää vastakkaiselle puolelle. Hankala selittää, mutta kuva kertoo kaiketi enemmän kuin tuhat sanaa.

Kun kaikki kuusi osaa ovat valmiina, ne yhdistetään. Tykkään itse laittaa kolme osaa yhteen ja sitten yhdistää kaksi isompaa osiota, kuin liittäisin kaikki yksitellen.
Sitten valitaan vain ripustusnarulle paikka. Olen yleensä vielä teipillä vahvistanut kärjen, jottei paperi vain repeä. Neulalla pistetään läpi vahvistetusta kärjestä ja ripustetaan roikkumaan.

Kas näin!

Niin juu! Tänään on firman pikkujoulut, ei sitten muuta kuin tip-tap-vaihde päälle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti