torstai 15. marraskuuta 2012

Salainen Jouluystävä yllätti taas!

Ei ole todellista!
Salainen Jouluystäväni on käynyt ilmeisesti minun joulupaperilaatikollani, ainakin pämä paketti oli alusta loppuun paketoitu niin ihanilla papereilla!
Päällimmäisessä kerroksessa nuottipaperia ja tarroja koristamassa...


Ja sisältä paljastui kaksi vieläkin ihanempaa pakettia, punainen oli pehmeä ja hopeinen kova. Tässä kohtaa en enää tahtonut pysyä pöksyissäni x)
Salainen ystäväni oli myös valinnut todella kauniin kortin, ihana utuinen tunnelma!


Mutta lopullisesti mut jymäytettiin kun avasin lahjakääröt ja mitä siellä olikaan! Kaksi kerää söpöstä lankaa (tiedän jo mitä näistä tulee mutta se on vielä tontun salaisuus) ja ihana joulun punainen pieni mariskooli!
Skooli löysi heti paikan olohuoneen pöydältä (eli juurikin tuosta missä se kuvassakin seisoo :D ), suunnittelin että siihen voisi sitten laittaa namuja, ehkä polka-karkkeja...


Salainen Jouluystäväni, olet ihana! Kiitos todella paljon tästäkin paketista ja paljon jouluisia ajatuksia sinulle jos tänne eksyt käymään! :)

Jos et ole ollenkaan koskaan kuullutkaan Salaisesta Jouluystävästä niin kurkkaappa tänne!

7 kommenttia:

 1. ihanan raikasta lankaa kyllä! :) Voi kun olisin itsekkin tuon salaisen jouluystävän huomannut aikaisemmin niin olisin varmasti liittinyt mukaan..no ensi vuonna sitten. :)

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä, IHANA homma toi salainen jouluystävä, kävin onnessa selaamassa kaikkien paketteja ja tuli hirvee hinku itekkin osallistua.. harmi että pitää odottaa ens vuoteen :/

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen! Viime vuonna mulla oli sama homma, löysin toon liian myöhään :/ Tänä vuonna kävin kärkkymässä jo hyvissä ajoin koska ilmoittautuminen alkaa, etten vaan missaa sitä! Mutta lohdutuksena jokainen voi järjestää kavereiden kesken salaisia jouluyllätysvaihtoja samalla periaatteella :) hyvä vinkki vaikka pikkujouluja ajatellen!

  VastaaPoista
 4. Tosiaankin ihana paketti. Tämä jouluvaihto on ollut kyllä tosi mukava. Jännittävää joulunodotusta sinulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan paras juttu! Kiitos ja kutkuttavaa joulunalusaikaa sinnekkin!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No niin on! Mulla on ehkä paras Jouluystävä :)

   Poista