maanantai 19. marraskuuta 2012

Blogin ensimmäinen tunnustus :)


Iik! Sain ihka ensimmäisen tunnustuksen Jouluisia hetkiä- blogin Mimuralta. Kiitos :)
Tähän liittyen kerron seitsemän satunnaista asiaa itsestäni

1. Pesen koko vaatekaapin sisällön noin kerran kahdessa vuodessa. Samalla pistän kirpparille pieniä/suuria vaatteita ja järjestän kaapin uudelleen.

2. Olen varmaan maailman ainoa fysioterapeutti joka ei varsinaisesti tykkää liikunnasta

3. Kohdasta 2 huolimatta, päätin että ensi kesänä juoksen 10km. Nyt menee 2km ihan kivasti jo mutta hirveesti pitää vielä harjotella. Yök.

4. En varsinaisesti tykkää koirista (hauska vaan että avokilla on koira). Kissoista kylläkin pidän mutta oon niille allerginen. Siksi mulla onkin kaloja :)

5. Siivoan toisinaan maanisesti. Mulla löytyy rättiä, tuukia ja harjaa joka tilanteeseen. Joka kohteelle on myös oma myrkkynsä, toisille jopa useempikin :D

6. En pidä yhtään kesästä, on kuuma ja paarmoja ja siitepölyä. Talvea taas rakastan. Täällä rannikolla vaan talvet on aina pelkkää vesisadetta ja tuulta. Ällöttävää. Lumi on ihaninta!

7. Luen paljon kirjoja, varsinkin sarjoja. Ja lainaan ne aina kerralla kaikki, kirjastosta tulen siis aina ison kassillisen kanssa kotiin :)

Täältä tämä tunnustus matkaakin seuraaviin blogeihin

Elämää Maikkimaassa Maijalle
Elämää ja Unelmia Kellahdella Maijalle ja
Willa Vaahteramäen Ninalle

2 kommenttia:

 1. Kiitos <3 Kiva oli lukea sinusta hiukan enemmän :) Minäkään en kesästä niinkään pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohohups oonko kirjottanu sun nimen kahdella iillä... Pitääkin korjata se.
   Onneksi meitä talvi-ihmisiä on olemassa, minullakin kaveripiirissä muutama. Yksinään on haastavaa olla erilainen :) Kun tuntuu että kaikkien mielestä kesä on vaan parasta ja talvi ihan kamalaa... Sitten silmiä pyöritellään kun sanon etten tykkää kesästä..

   Poista