keskiviikko 8. elokuuta 2012

karviaisherkkua

Olin vati kourassa jo ryömimässä mustaviinimarjapuskaan,
kunnes huomasin että suuri osa oli vielä raakoja..
Noh kourallisesta mustaviinimarjoja ja reilusta kourallisista karviaisia
tulikin melkosta herkkua


Tähän herkkuun meni;
1dl vettä
4,5dl sokeria
ripaus vanilijasokeria
vajaa desi mustaviinimarjoja
reilu litra punaisia karviaisia

Sokeria ja vettä kiehuteltiin 10min, jonka jälkeen lisättiin putsatut marjat. Itse nypein karviaisista vaan alapuolella olevan röntin, veistä apuna käyttäen. Vartin keittelyn jälkeen paseerasin tuotoksen siivilän läpi
ja tarkistin vielä maun. Nam!
Sitten hillo kauhottiin keitettyihin tölkkeihin ja sitten vaan kylmäkaappiin odottamaan syömistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti